Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Hvis du beslutter dig for at købe gennem disse links, tjener jeg en lille provision uden omkostninger for dig. Jeg anbefaler kun produkter eller tjenester, jeg bruger personligt og tror, ​​at det vil være godt for mine læsere.

 

Bondegård-køkken-indretning-ideer-on-a-budget-rustik DIY-land-joanna-Gaines

 

Hej der venner!

Fordi så mange af jer har spurgt mig, hvor jeg køber mine indretningsprodukter, som jeg posterer i mine blogbilleder og på Instagram, har jeg samlet en liste over de mest populære, boerderij-stilindretningsprodukter på Amazon.com. Gårdshuset indretning og rustikke hjemindretning er i øjeblikket rangeret meget højt på Amazon og på Pinterest, og det er også tydeligt i populariteten af ​​HGTV Home Decor / DIY shows og magasiner. Det store ved denne indretning er, at det normalt er meget overkommeligt, klassisk, og trenden er her for at blive i et stykke tid.

Side Bemærk: Min mand og jeg har været Amazon Prime medlemmer siden omkring 2005, og vi har ELSKET og løbende brugt to-dages Shipping. Det er ikke kun det rigtige til jul og store helligdage (når du ved, du vil glemme at købe en gave), men jeg har fundet det virkelig fantastisk, når en af ​​mine børn fortæller mig om en vens fødselsdagsselskab tirsdag, og festen er på fredag! Nogensinde sket med dig? Ja, jeg troede det! :) Jeg går hurtigt ud af min mobiltelefon, går til Amazon-appen, søger efter de mest populære gaver til køns / aldersgruppen af ​​den person, jeg køber gaven til, og BAM, gaven er her før festen! Det er 2-dags forsendelse eller tidligere på over 10 millioner varer !!! Så hvis du ikke har Amazon Prime og vil prøve det gratis, kan du klikke på den røde link for at få en gratis prøveperiode på 30-dagen! [AMAZON PRIME 30-DAY FREE TRIAL!]

DEN MEST POPULÆRE LANDBRUG DECOR ON AMAZON.COM

 1. Sort / Hvid Retro Bondeplade Plaid Bomuldslinned Dekorativ Skydet Pudebetræk, Sæt af 2, 18 x 18 Tommer, Forskellige Farver.
 2. Rund, grøn, kunstig krans
 3. Pantry Åbent 24 / 7 Hvid Rustik Wood Wall Sign 6 × 18
 4. Rustik 5 Foot Dekorativ Træ Display Ladder - 100% Reclaimed Wood
 5. Stilfuld Vintage Utensil Crock bringer Farmhouse Style Decor ind i dit køkken
 6. Sæt med tre, tobakskasser, små, mellemstore og store
 7. Vintage galvaniseret metal mælk kan. 11 "Høj. Gammeldags hjem container & indretning
 8. Bondegård Cow Wall Mounted Hanging Metal Basket
 9. Hvide træbakker, Sæt med tre firkantede bakker, Bekymret
 10. Store hvide Corbel / Hyldebeslag, Sæt med to, Distressed
 11. Kunstig Boxwood, Pack of 6
 12. Galvaniseret Metal Round Service Bakke, Home Sweet Home
 13. Emaljeret Metalbrødkasse, Hvid
 14. Frisk sæbe og vand bondegård tegn
 15. Rustik Tin Hængende Planter Containere, Farmhouse Style - Nesting Sæt af 2

 


Elsker dette indlæg? Gem det til senere ved at sætte det under:

Bondegård-køkken-indretning-ideer-on-a-budget-rustik DIY-land-joanna-Gaines

Du kan også lide dette indlæg: Top 10 Valentinsdag gave ideer

Gå aldrig glip af et indlæg!

Modtag nye indlæg leveret direkte til din indbakke!

Drevet af ConvertKit