Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Hvis du beslutter dig for at købe gennem disse links, tjener jeg en lille provision uden omkostninger for dig. Jeg anbefaler kun produkter eller tjenester, jeg bruger personligt og tror, ​​at det vil være godt for mine læsere.

211 Aktier

 

Denne slideshow kræver JavaScript.

Top 10 Valentinsdag gave ideer fra Amazon:

Valentinsdag nærmer sig hurtigt. Føler du dig lidt bekymret for, hvad du skal have den særlige person? Nå skal du ikke bekymre dig! Jeg har fået dækket med denne helt fantastiske liste over Top 10 Valentinsdag Gaver af gadgetry fra Amazon.com. Ikke alene er dette et stort udvalg af forskellige gaver på forskellige prispunkter, men det er de nyeste tekniske gadgets, som alle ønsker, lige nu! Og der er noget her for alle på din liste.

Top 10


Okay, det er noget, jeg vil have!Echo Show bringer dig alt, hvad du elsker om Alexa, og nu kan hun vise dig ting! Se video flash briefings, Amazon Video indhold, se musiktekster, sikkerhedskameraer, fotos, vejrudsigter, to-do og indkøbslister, gennemse og lytte til Audible lydbøger og meget mere. Alle handsfree-bare spørg Alexa!


SÅ SØD!!! Jeg får det helt for min datter! Kameraet kommer i flere forskellige farver, har et nyt selfie-spejl og en ny linse specielt til nærbilleder! Hun kommer til at elske det!


Dette er den nye stilfulde, kompakte Echo med en skærm. Den kommer i sort eller hvid, og den er så lille og sød, den passer til alle steder! Jeg tænker måske, jeg placerer det på min hjemmeprinter ...


Enhver anden har problemer med at arbejde fjernbetjeningen på fjernsynet? Whoop-whoop !!! JEG GØR! Problemet løst med denne Fire TV Stick med Alexa Voice Remote! Yay! Min mand vil være så glad.


Stemmeanmodninger på Bose SoundLink Color Bluetooth Speaker mærkeparring af dine enheder lettere end nogensinde! Nem er godt! Jeg tror, ​​jeg får dette til ud på veranda ved poolen!


Go Pro HERO 6 ser ikke kun cool ud, men jeg planlægger at bruge den næste gang jeg går på ski! Helt seriøst! Jeg så folk gør det, og det så ud som sjovt! Mine drenge vil kysse mig for denne!


Elsker min Kindle! Indbygget lys til læsning når som helst, WiFi, og der er ingen skærmblænding, selv udenfor! Perfekt til strand læsning!


I øjeblikket bruger jeg tape til at holde min telefon i sin nuværende mobiltelefonholder. Magnetic Mount, WizGear bruger magneter og metalplader til sikkert at holde telefonen på plads. Det er en anden, jeg køber for mig selv! Så meget bedre end duct tape!


Anker 20100mAh Bærbar Lader PowerCore 20100 - Ultra High Capacity Power Bank - Disse er fantastiske! De er specielt gode, når du er på ferie, og du kan ikke stoppe med at plugge din telefon. Super lille størrelse og meget kraftfuld!


Tile Combo pakken indeholder 2 Tile Slim og 2 Tile Mate Bluetooth trackers - perfekt til at holde styr på dine vigtige ting som dine nøgler, taske, tegnebog og laptop. Og da jeg taber min nøgler eller mobiltelefon flere gange om dagen, køber jeg disse til mig selv! Og for min datter og for mine sønner og min mand, mine forældre ... Hvem mister ikke deres mobiltelefon mindst en gang om dagen? Nogen som helst? Yep, den perfekte gave!

Hvis du er en procrastinator som mig, vil du sikkert vente til det sidste mulige øjeblik for at købe noget. Igennem blev gotcha dækket. Bare brug Amazon Prime og du får din ordre i 2 dage !!! Jeg kan ikke engang fortælle dig, hvor mange gange jeg har brugt Amazon Prime, selv et par dage før jul, og jeg får altid mine pakker på tid eller endda tidligt! Ærligt tror jeg, at min mand og jeg har brugt Amazon Prime siden ligesom 2008. Jeg skal skrive et andet indlæg til det.

jeg håber dette Top 10 Valentinsdag gave ideer post har inspireret dig til at købe den perfekte gave til din vigtige anden, bedste ven, kollega, forælder, barn, søskende mv. Jeg håber du har en dejlig ferie!

Du kan også lide denne lignende indlæg: Sweet Valentines opskrifter, du vil elske at dele

Gå aldrig glip af et indlæg!

Modtag nye indlæg leveret direkte til din indbakke!

Drevet af ConvertKit
211 Aktier